La judecata pe fond la judecatorie, conform rechizitoriului parchetului am fost acuzat de infractiunea de fals intelectual,uz de fals si furt.In ultima sedinta inainte de pronuntarea sentintei, procurorul din instanta a cerut schimbarea incadrarii juridice din infractiunea de furt, in infractiunea de delapidare.Cu toate ca in concluziile depuse de avocatul meu s-a solicitat respingerea cererii de schimbare a incadrarii faptei dovedind ca nu aveam functia de gestionar si conform fisei postului nu gestionam sau administram bunuri aceasta cerere a procurorului fiind neintemeiata, judecatorul din instanta a acceptat schimbarea incadrarii in delapidare, pronuntand si sentinta prin care ma condamna la 3ani si 6 luni inchisoare.
Ce cai de atac mai am pentru aparare intrucat judecarorul a dat sentinta cu recurs la Curtea de Apel ?
Calea de atac imporiva hotararii ponuntate de instanta de fond este recursul si nu apelul, conform modificarilor legislative intervenite ca urmare a adoptarii Legii nr.202/2010.