avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Un dosar de executare se incheie cu art.371 5 alin.b . In acest dosar executarea s-a inceput cu poprire pe conturi (conturi cu sold 0) Timp de 6 luni executorul nu a mai intocmit nici un act dupa care a inchis dosarul Mentionez ca s-au facut si 3 ani de la incheierea contractului ce reprezinta titlu executoriu.Acum, dupa 6 luni de la inchiderea dosarului, acelasi executor il redeschide. Apare si o cerere de incuviintare a executarii silite respinsa de instanta pe motiv ca nu mai e nevoie.Ce intrebare am Poprirea nu se perima dar nici nu se prescrie? Daca executarea se perima nu automat se perima si poprirea(nu e tot parte a executarii) Si executorul nu este obligat sa refuze redeschiderea dosarului dupa 3 ani? Sau instanta trebuie sa constate asta?
Cel mai recent răspuns: dandres , utilizator 18:09, 17 Noiembrie 2012
Daca executarea se perima.creditorul are dreptul sa solicite o noua executare silita
Daca creditorul a staruit in cererea de executare silita,executorul judecatoresc este indreptatit sa reia procedura de executare silita
Chiar daca au trecut 3 ani? Creditorul staruie in cererea de executare silita dupa 3 ani.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
dandres, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea conturilor bancare opresete efectuarea oricaror alte acte de executare silita? Lulica Lulica Am facut demersuri in instanta pentru perimarea unei executari silite. Ultimul act din dosarul de executare era o poprire a conturilor bancare din 18.04.2016. ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie. e legala executarea? lazu lazu Buna ziua.Am nevoie de un sfat.In iulie 2007, am luat un imprumut de la un IFN ,din care am platit 6 rate( din 12).In 2009 (luna a7 a),instanta(din sectorul ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)