Buna seara!!!am nevoie urgent de cineva care ma poate ajuta cu niste sfaturi,eu am o sora de 15 ani care de cateva luni a cunoscut un baiat care are 22 de ani,problema este ca acest baiat a facuto sa fuga noptile de acasa si dupa ce noi am descoperit ca ea avea un iubit l-am invitat sa stam de vorba dar el a refuzat zicand ca el nu are nevoie de acordul nimanui sa stea cu ea si ca nu il intereseaza pareria nimanui,parinti mei sau suparat si iau zis lui sora mea ca nu mai are ce cauta cu el dupa care acest baiat a inceput sa sune continu pe telefonu de acasa zicand ca el o va lua si o va duce departe de noi,dupa foarte multe certuri sora mea acum vrea sa fuga de acasa pentru a sta cu el,va rog foarte frumos datimi un consiliu ce as putea face ca acest baiat sa nu o mai influenteze ,imi cer mii de scuze pentru scrisul meu ...
Poate nu ar fi rau să faceţi o sesizare la poliţie, măcar să îl cheme şi să-l sperie puţin. Asta dacă doriţi cu adevărat să preîntâmpinaţi posibila fugă a surorii dvs. de acasă. Din cele relatate de dvs. rezultă că este foarte hotărât să o ia cu el , ceea ce n-ar fi tocmai potirvit , sora dvs. fiind foarte micuţă şi având alte priorităţi la această vârstă.