avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sesizare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sesizare

Buna ziua va rog frumos am si eu o intrebare?......as dori sa fac o sesizare la parchet despre o frauda pot so fac prin e-mail,si daca se ia de baza,stau departe de oras si nu pot sa ajung personal. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:36, 18 Noiembrie 2012
Pentru siguranta materializarii interesului dvs si pentru evitarea deplasarii la autoritate,redactati sesizarea pe care o adresati prin corespondenta postala cu confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face o petitie on line la un parchet de pe lângă o ... Atacant Atacant Se poate face o petitie on line la un parchet de pe lângă o judecătorie de tribunal de oraș, sau trebuie mers cu hârtiile personal la sediu pentru ... (vezi toată discuția)
Invitatie la politie ContSters271470 ContSters271470 buna seara acum o luna am sesizat politia in legatura cu 2 persoane,care au comi s o frauda am trimis un e-mail iar politia ma solicitat sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Intrebare - numar de dosar inregistrat la parchet alina112 alina112 buna ziua as dori sa ma informati in legatura cu un nr de dosar am trims un denunt la parchet si mi a trimis un nr de dosar,si am inteles ca pot face o cerere ... (vezi toată discuția)