avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concediu prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concediu prenatal

Buna ziua,

Imi puteti da o formula pentru calcul concediu prenatal, in conditiile in care eu as vrea sa intru in CP pe 17 decembrie? nefiind luna intreaga stiu ca se calculeaza diferit, dar nu am inteles foarte bine care ar modul ce calcul pentru zilele lucrate din luna decembrie.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Paula_Haiura , utilizator 18:44, 18 Noiembrie 2012
Pentru calculul concediului medical (inclusiv cel de sarcina si lauzie) se calculeaza media veniturilor realizate in cele 6 luni anterioare, fara luna in curs.
Insa, pentru situatia in care imi voi lua doar cateva zile de concediu prenatal din decembrie, pentru restul zilelor, cele lucrate, ce formula de calcul se aplica? Se imparte salariul net la nr. de zile lucrate? sau exista o alta metoda?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal - cat mai repede ioana dimassi ioana dimassi Buna ziua, Am urmatoarea intrebare cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu prenatal si daca ma afecteaza cumva daca vreau sa intru cat mai ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul prenatal ptr gravide??? mihasava mihasava Buna seara...Am intrat de curand in concediul prenatal....Insa,sunt nedumerita privind calculul acestuia....Ma poate ajuta cineva in privinta asta? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Diferenta concediu prenatal/lauzie si cic Ioana Ivan Ioana Ivan Buna ziua, Daca pana la nastere nu imi iau concediu prenatal, ci doar concediul de odihna la care am dreptul pe anul in curs (o luna inainte de nastere) , ... (vezi toată discuția)