avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare legata de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare legata de divort

Am o problema in "familie"....sotia vrea sa plece cu fetita (1an)de acasa la parintii ei neavand nici un venit, eu sunt in concediu pt cresterea copilului (nu numai in acte) si as dori sa stiu daca sotia poate face asa ceva mentionez ca,copilul este si al meu si il iubesc la fel de mult si nu vreau sa sufere,trebuie sa intentez eu proces ptr a divorta si ptr a putea pastra copilul?
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: konstantynus , utilizator 23:59, 18 Februarie 2009
dar..va faceti vinovat de..ceva???ca prea ...nu vorbeste cu dvs?!!!

eu, ca femeie...nu vorbesc..daca e ceva....foarte foarte foarte grav.....????si nici atunci nu ..rezist 2 zile...in nici un caz...

iar daca ea a gasit pe altcineva..aveti DREPTUL sa stiti cum stau lucrurile...cu atat mai mult ar trebui sa ..vorbeasca...

zic si eu...ca doar tare incurcate sunt cararile ...
teoria spune ca femeia vorbeste in regsitru afectiv ( sentimente, perceptie)si barbatul ij regsitru rational( actiune..) ..in concluzie desi au un subiect comun de discutie..vorbesc in paralel....?!oare comunicati cu adevarat?

av. Ileana Schwarz
Vinovat=NU
Nu toate femeile sunt la fel.....pot spune ca eu am vb singur 1 saptamana doar ptr simplu fapt k am facut fimituri de paine pe masa....concluzia???
Comunicare deci=0,am incercat sa ii explic despre cresterea copilului fara un parinte...a inteles(parerea mea),este muta ...inca si nu sa gasit pana acum (avem 6 ani impreuna) acel subiect comun care sa o faca sa (comunice)vb!!!
Ms pt raspuns Ileana!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia a plecat azi de acasa cu toate bunurile ei si cu cei 2 copii minori de 1 an respectiv 2 ani, fara sa ma anunte denis38 denis38 ...Sotia, a plecat azi cu toate bunurile ei si cu cei 2 copii minori 2 ani respectiv 1 an, fara sa ma anunte...cand am ajuns acasa am ramas surprins, am ... (vezi toată discuția)
Locuim separat dar n-am divortat - drepturile tatalui river river Sunt casatorit din 2004 cu persoana nepotrivita cu care am o fetita de 1 an. De 2 luni sotia a plecat cu copilul la parintii ei in urma certurilor dintre ... (vezi toată discuția)
Incredintarea unui minor la tata aly_net aly_net sotia a solicitat divortul, din dorinta de a nu merge prin tribunal si a spune lucruri ce mai tarziu ne-ar putea aduce regrete, si de a proteja copii fata de ... (vezi toată discuția)