Bună ziua
Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns la o problemă pe care o am:
În luna iunie 1996, mama mea,
a făcut cerere la Primărie pentru atribuirea unei suprafete de teren pe numele meu. Primăria, a emis proces-verbal de punere în posesie, pe numele meu, mi-a eliberat adeverinţă în acest sens, dar titlul de proprietate, a fost eliberat pe numele tatălui meu şi al bunicului meu(decedat la acea vreme) iar supraf de teren este în acest titlu, deoarece şi drepturile care le avea mama mea s.au cumulat cu cele deţinute de tatăl meu.
Ambii părinţi sunt decedaţi şi eu vreau ca acest teren să-l am şi legal.
Precizez că mai am un frate şi nu am dezbătut nici-o succesiune, pănă în prezent.
Întrebarea este ce acţiune trebuie să fac , ce documente să mai cer la Primărie şi unde să duc cerere( acţiunea), La Tribunal Contecios?, împotriva cui să o fac? Vă rog să mă ajutaţi.
Oare procesul verbal de punere în posesie constituie titlu de proprietate? Cum pot să obţin o hotărâre din care să rezulte că acest teren îmi aparţine,fiind ultima voinţă a mamei mele ptr că am îngrijit-o.
Mulţumesc!
Titlul de proprietate se elibereaza pe numele celui sau celor care au fost inscrisi in CAP.
Avand Tilul de proprietate eliberat, pe numele bunicului si al tatalui dumneavoastra, cu acesta va adresati unui notar, iar acesta va v-a da toate detaliile si pasii pe care sa ii urmati.
Va dores succes
Legea fondului funciar
mitu
Se pot emite doua procese verbale de punere in posesie ( in cazul meu in anul 1997) pentru aceleasi suprafete ,o copie a Procesului Verbal , primit dupa ... (vezi toată discuția)