avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intretinere

sper sa pun corect intrebarea...acum suntem doi.peste cateva luni vom fi trei.la cate luni va fi socotit si bebe la intretinere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:04, 19 Noiembrie 2012
Da, bebeul este persoana si deci va fi trecut la cotele de intretinere de cum este adus acasa, incepand cu luna in care a locuit :) mai mult de 15 zile in apartament.

Pentru o persoana se plateste in plus: curentul electric (comun), gazele si salubritatea (gunoiul).
Suma este in jurul valorii de 15-20-25 lei /luna.
orice persoana-indiferent de varsta care domiciliaza mai mult de 15 zile in condominiu se inregistreaza in evidenta asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cati bani in plus pentru o persoana noua in intretinere adytzul89 adytzul89 Salut, As dori sa stiu, cat costa in plus, daca mai adaug in intretinere o persoana? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Nr persoane la intretinere costy_online costy_online Am cautat in legea 230 si nu am gasit nicaieri mentionat dupa ce perioada de timp poate fi trecut un nou nascut sau oricare alta persoana la intretinere. (vezi toată discuția)
Intretinerea la bloc ioanbita ioanbita care este legea in care se explica cum se platesc utilitatile pentru jumatate de luna? am stat cu chirie 2 saptamani 1 oct - 15 oct 2012 si sunt pusa la plata ... (vezi toată discuția)