avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator srl
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator srl

pot sa fiu administratorul unei firme si sa fiu angajata cu CM si la alta firma in acelasi timp?
Cel mai recent răspuns: gina4rgg , utilizator 12:03, 19 Noiembrie 2012
Buna ziua,

puteti - legea nu va interzice. V-as sfatui sa luati totusi un acord scris al proprietarilor societatii pentru a nu aparea discutii ulterioare legate eventual de concurenta sau de timpul acordat activitatii de angajat al unui tert in detrimentul celei de administrator. Detinand acest inscris veti fi ferit de orice repros ulterior din partea asociatilor.

Avocat Constantin Boncu
Se poate cumula calitatea de administrator al unui SRL cu calitatea de salariat la o alta societate comerciala...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl din stat tert al ue poate incheia contract de colaborare/prestari servicii? corrine123 corrine123 Buna ziua, Un amic de-al meu dintr-un start tert este administrator la firma unei rude (SRL) pentru a putea obtine permis de sedere in tara. Numai ca acesta ... (vezi toată discuția)
Poprire cont firma - datorii angajat popa.anca.ioana popa.anca.ioana Buna ziua, Din cauza datoriilor pe care un angajat al firmei le are la ANAF (taxe locale neachitate de 3 ani), toate conturile firmei la care lucreaza au ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa mai fiu administrator onicris onicris Buna ziua! Sunt administrator la o firma care acum 4 ani a fost cumparata de alta firma. S-au schimbat asociatii dar eu am ramas in continuare administrator, ... (vezi toată discuția)