avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reparare masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reparare masina

Buna ziua
Am avut un accident minor si m-am ales cu aripa si portiera avariate problema e ca ele nu au mai fost avariate niciodata de la existenta masini si nu vreau ca in servis asiguratorul sa le repare pe baza tinichigeriei ii pot obliga sa imi schimbe cele avariate cu unele noi ? este vreo modalitate ?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:00, 19 Noiembrie 2012
depinde cat de grave sunt daunele.
de principiu , cei mai multi asiguratori nu despagubesc pentru pieasa noua cu dau reparatie la cele existente.
daca aveti casco va folositi de el urmand ca cei de unde aveti casco sa-si recupereze banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dus mașina pe platformă, pentru constatare, la asigurătorul șoferului vinovat și am completat niște formulare. nu am primit niciun răspuns, ar trebui să mai fac ceva? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Masinea mea a fost accidentata pe 2 iunie, personajul vinovat are asigurare la Euroins. Politia a incheiat PV de constatare si mi-a dat copie dupa ... (vezi toată discuția)
Reparaþie auto în garanþie pe casco cu regres rca cosminph cosminph Bună ziua. În urmă cu o săptămână am fost implicat într-un accident rutier în care mi-am avariat auto din vina altui conducător. Întrucât deţin ... (vezi toată discuția)
Asigurari geo_ci20 geo_ci20 Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron. am fost ... (vezi toată discuția)