avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta medicala

Firma se inchide cu data de 1.02.2009 .Este obligata sa imi de-a adeverinta medicala pt medicul de familie?Am inteles ca ultima adeverinta mai este valabila 2-3 luni. Daca este obligata si nu vrea sa imi dea ce pot face?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anisoaro , utilizator 14:16, 1 Februarie 2009
Sa va dea adeverinta firma unde lucrati?Sau sa va dea deverint pe care o aveati la dosar inapoi?
Da ,firma la care am lucrat pana in data de 1.02.2009
anisoaro a scris:

Da ,firma la care am lucrat pana in data de 1.02.2009

Va scoateti alta adeverinta de la medicul de familie, e mai simplu.
Cred ca este vorba despre adeverinta de salariat necesara la medicul de familie. La solicitarea salariatului angajatorul este obligat să elibereze un document care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, vechimea în muncă, în meserie şi în specialitate.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta vechime Buburuzsa Buburuzsa Buna ziua! Am lucrat anterior la o societate comerciala, in prezent lucrez in alta parte. Dat fiind faptul ca la locul actual de munca mi s-a pierdut cartea de ... (vezi toată discuția)
Acte somaj petrica_pascal petrica_pascal este normal / legal ca , in cazul incheierii CIM cf art 63 , actele necesare inscrierii pentru obtinerea ajutorului de somaj sa fie puse la dispozitia mea de ... (vezi toată discuția)
Sos evelina78 evelina78 Buna seara, Rog indrumare si ajutor. AM nevoie de o adeverinta de la fostul angajator ( care a inchis firma) pentru sustinerea unui examen la primarie. ( ... (vezi toată discuția)