avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... document tardiv.
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

document tardiv.

Poate fi obligat de conducere Cons. Jur. sa avizeze un contract de achizitie care a fost inaintat spre avizare dupa cateva zile de la intocmire?
mai bine spus dupa ce contractul a intrat in vigoare si s-au livrat si produsele ...
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 18:31, 19 Noiembrie 2012
Daca tineti neaparat, si este in regula contractul, puteti mentiona data la care il avizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa in regim de consignatie bernadette bernadette Buna ziua Am o problema si as dori daca ma poate ajuta cineva Am achizitionat marfa din UE pe care pe baza unui contract incerc sa vand in regim de ... (vezi toată discuția)
Clauza la capitolul modificarea/rezilierea contractului soazig soazig Cum se interpreteaza acest articol din contractul propus de catre AC? \\"Achizitorul poate să renunţe definitiv la achiziţia de cantităţi parţiale de ... (vezi toată discuția)
Nir la aviz sau nir la factura? invatacel invatacel Buna ziua, Am si eu o intrebare. este vorba despre un magazin alimentar care mai nou vinde si ziare. Ziarele ii vin zilnic pe baza de aviz, a doua zi se fac ... (vezi toată discuția)