avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere eliberare conditionata inainte de termen
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere eliberare conditionata inainte de termen

Daca sotul meu mai are 2 luni pana va fi propus in comisia de eliberare conditionata pot face acum cerere de eliberare prin judecatorie, avand in vedere ca fapta pentru care a fost condamnat este conducere fara permis? Am sanse sa-l elibereze mai devreme astfel incat de Craciun sa fie cu familia?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:12, 19 Noiembrie 2012
nu are sanse deoarece nu cred ca se incadreaza la liberarea in conditii speciale prevazuta de art 60 indice 1 din codul penal .
dansul poate face eventual o cerere de liberare conditionata si sa aiba norocul ca termenul de judecata sa coincida cu implinirea fractiei prevazuta de lege si poate iesi cu cateva zile mai devreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata ContSters222748 ContSters222748 In august trebuie sa intru la comisia de eliberare conditionata. Dupa cum se stie, in unele penitenciare perioada de eliberare este de la doua saptamani ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul ... (vezi toată discuția)