Am intentat un proces pentru a recupera contravaloarea taxei auto platite in anul 2008 si la cel de-al treilea termen s-a suspendat cauza in baza art.155/1 Cod pr.civ.Cu recurs conform art. 244/1 C.p.c. Imi puteti spune mai exact ce inseamna acest lucru?Cineva mi-a spus ca ar fi de vina Legea nr. 185/2012 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1/2012 pentru suspendarea aplicarii unor dispozitii ale Legii nr. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, precum si pentru restituirea taxei achitate insa nu stiu ce e de facut mai departe. Multumesc anticipat
Art. 1551. - (1) Când constată că desfăşurarea normală a procesului este împiedicată din vina părţii reclamante, prin neîndeplinirea obligaţiilor prevăzute de lege ori stabilite în cursul judecăţii, instanţa poate suspenda judecata, arătând în încheiere care anume obligaţii nu au fost respectate. Dispoziţiile art. 1083 sunt aplicabile.
(2) La cererea părţii, judecata va fi reluată dacă obligaţiile la care se referă alin. 1 au fost îndeplinite şi, potrivit legii, aceasta poate continua. Dispoziţiile art. 155 alin. 2 se aplică în mod corespunzător