avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces suspendat art 244 al 1 pct 1 c.p.c.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces suspendat art 244 al 1 pct 1 c.p.c.

In luna mai a.c. s-a suspendat procesul de instanta conf.art.244 al 1 pct 1 c.p.c. cu recurs pe toata perioada suspendari .
intrebarea :
- in cat timp se poate face recursul (sau cere redeschiderea judecati spetei) pentru a nu interveni perimarea ? , ce art. din c.p.c. reglementeaza ? .
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: taur36 , utilizator 11:06, 20 Noiembrie 2012
Cererea de repunere pe rol trebuie facuta dupa ramanerea irevocabila a hotararii pronuntata in celalalt dosar. Atata timp cat dosarul respectiv nu a fost solutionat irevocabil nu opereaza perimarea dosarului dvs.
multumesc ptr raspunsul dat la obiect si competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a unei cauze suspendate in baza art.244 pct.1 c.p.c. si solutionare matilda2009 matilda2009 Buna seara. Am un dosar in recurs la o curte de apel, avand ca obiect contestatie decizie de pensionare. In ianuarie 2011 s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)
Termen ada48 ada48 Buna ziua. Care este termenul in care un dosar suspendat potrivit art.244, alin.1, pct.1, poate fi repus pe rol, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a ... (vezi toată discuția)