avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTINUARE SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTINUARE SUCCESIUNE

Vin si eu cu o intrebare, multumindu-va anticipat pentru raspuns:
Am fost la notar si am finalizat succesiunea cu ceilalti mostenitori, eliberindu-ne fiecaruia Certificatul de Mostenitor. In acest Certificat este specificata cota-parte ce revine fiecaruia din cele doua mosteniri ( al tatalui si mamei ). Intelegere intre mostenitori exista, fiecare detinand anumite parcele, dar in Certificat este specificata cota parte in fiecare parcela a fiecaruia. Intrebare......
- Care sunt pasii de urmat, mai simplu, pentru a se elibera fiecarui mostenitor Titlu de Proprietate pe suprafetele pe care le detin?
Inca o data va multumesc......
Cel mai recent răspuns: bratubotan , utilizator 08:32, 21 Noiembrie 2012
trebuie facut partaj. In urma actului de partaj fiecarui copartajant ii va reveni individualizat un lot. Pentru acesta aveti nevoie de cadastru si intabulare
Multumesc mult, dar daca deschidem actiune in instanta nu se poate ca prin hotararea acesteia sa fie pus in posesie fiecare mostenitor pe suprafata care o detine si sa faca intabularea doar daca vrea sa-si vanda terenul detinut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabularea la doua parcele invecinate ned_marian ned_marian Mama mea mosteneste printr-un certificat de mostenitor doua parcele de vie incecinate astfel: prima parcela integral iar din cea dea doua 1/2. La parcela din ... (vezi toată discuția)
Se poate face un act notarial intelegereintre 3 frati privind impartirea unor terenuri ligiasmeureanu ligiasmeureanu mama mea in varsta de 86 ani trebuie sa imparta 3 terenuri mostenite de la parinti,pt a le putea arenda sau vinde cu cei 3 frati.se poate face o intelegere ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren Justitiarul711 Justitiarul711 Suntem 4 frati.Am mostenit de la parinti 4 ha de teren arabil. In certificatul de mostenitor , notarul nu a facut referire la faptul ca fiecare primeste1 ha de ... (vezi toată discuția)