avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent pentru tata

buna ziua,
un tata beneficiaza in prezent de stimulent si s-a nascut cel de-al doilea copil. cand poate depune actele si pt cel de-al doilea pentru stimulent? dupa ce implineste primul copil 2 ani sau nu are legatura?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:07, 20 Noiembrie 2012
1. Nici OUG 111/2010 si nici Normele de aplicare a ei nu prevad o asemenea situatie.

2. Adresati-va Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC si stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate plata contributii persoana fara loc de munca eugenia78 eugenia78 buna ziua. as dori sa imi spuneti si mie daca raman fara munca si sotul ma ia in intretinere pt sanatate , eu imi pot plati celelalte contributii catre somaj, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2 ani catana aurora cristina catana aurora cristina As dori sa stiu daca tatal unui copil nascut inafara casatoriei care este si pensionar de stat poate beneficia de indemnizatie de crestere pentru copilul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului sau supliment de insertie ??? ruginadorel ruginadorel Sunt pensionar MAI, am varsta de 50 ani, vaduv, angajat al unei societati private, convietuiesc in concubinaj, iar prietena mea este insarcinata in luna a ... (vezi toată discuția)