avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... certificat medico-legal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

certificat medico-legal

am o intrebare...in cat timp se poate un certificat medico -legal de la un accident?si trebuie sa imi dea politia ceva anume sa il scot sau doar in baza actelor date de la urgenta?:(
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:31, 1 Februarie 2009
In baza actelor de la urgenta , pe care le-ati primit, va adresati medicului legist si solicitati eliberarea certificatului medico-legal. Este indicat sa va prezentati la medicul legist la o data cat mai apropiata de data accidentului, pentru a se putea constata eventualele leziuni sau echimoze suferite.
=D>multumesc dar a trecut doar o saptamana de la accident.si vanatailee tot asa sant...de la politie tte sa duc vreoun act la medicina legala?avand in vedere ca sotia e cu genchii vatamati si e si gravida in 5luni
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2009
ciubotariu claudiu, utilizator
In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale se va vedea care eset incadrarea juridica a faptei. Fiind insarcinata, ar trebui sa va specifice medicul legist daca sarcina a fost pusa in pericol. Si prezentati si la politie o copie dupa certificatul medico-legal. de fapt o sa va ceara ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal jifcupetrisor jifcupetrisor am fost victima unei agresiuni si doresc sa stiu cum pot obtine un certificat medico legal.precizez ca sunt din provincie (vezi toată discuția)
Acordare certificat medico- legal vvaassiillee vvaassiillee Neacordare de prioritate in intersectie, accident cu vatamari corporale(lovire la cap). Victima merge la spital acuzand dureri la cap, investigatii la urgente, ... (vezi toată discuția)
Medicina legala ContSters139791 ContSters139791 buna ziua am o intrebare in urma unui accident victima a fost diagnosticata la spital cu escoriatii gamba stanga si contuzie cu escoriatii genunchi drept ... (vezi toată discuția)