avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caracterizare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caracterizare

Buna ziua,
Cum se incheie o caracterizare a unei persoane pe care o cunosc? Ma poate ajuta cineva va rog.... ca sunt in pana de idei:(
ceva de genul ca nu in cred in stare de asa ceva ca sunt convins ca este o greseala...sa fie ceva mai oficial...
are nevoie de ea la tribunal... si nu am mai dat astfel de caracterizari...nici pe forum nu am gasit cum sa inchei o caracterizare
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AlexandruD , utilizator 14:02, 20 Noiembrie 2012
Buna ziua,

Nu exista "formule magice" pentru incheierea unei caracterizari. Important este sa aiba un ton sincer si sa contina adevaruri.
as avea nevoie de un exemplu totusi:d

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizarea sotului intr-un proces penal maricam maricam Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati ,in urma unui proces sotul meu a primit o sentinta de executare, stiu tot ce s-a intamplat si stiu ca este nevinovat.in ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta ca rog cineva cu cateva exemple? vyvyx vyvyx Buna ziua. Ma puteti ajuta cu cateva exemple de caracterizari care ar trebui sa ii serveasca cuiva la proces? Caracterizari de la preot, vecini, administratie, ... (vezi toată discuția)
Caracterizare luissa luissa buna seara!!!as avea o mare rugaminte la dumneavoastra ... mi s-a cerut de la prietenul meu 5 caracterizari binenteles diferite .... ii servesc in instanta ... ... (vezi toată discuția)