avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cabinet psihologic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cabinet psihologic

cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc
buna ziua. as dori sa stiu unde pot gasi un regulament de organizare si functionare pentru un cabinet individual de psihologie, si eventual un cod de etic profesionala pt psiholog. va multumesc
O cautare rapida ar descoperi acest exemplu: [ link extern ] /
Întrebarea mea este: dar dacă nu eşti psiholog, dar vrei să înfiinţezi o firmă care să ofere astfel de servicii, cu angajaţi psihologi ?
Cum se poate proceda ?
DEoarece art. 6 din Legea 213/2004 precizează că profesia de psiholog poate fi exercitată şi ca angajat. Dar unde şi cum?
A se citi si aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre profesie liberala si pfa StanciuL StanciuL Buna ziua, sunt psiholog autonom cu drept de libera practica si doresc sa stiu care este diferenta intre profesia liberala (asa cum este profesia de psiholog) ... (vezi toată discuția)
Doresc să deschid un cabinet de psihologie. Maria Sidonia Maria Sidonia Bună seara, Doresc să deschid un cabinet de psihologie și mă gândesc să optez pentru Întreprindere individuală (II) în loc de PFA. Îmi spuneți, ... (vezi toată discuția)
Există posibilitatea să deschid un cabinet de psihologie individuală ... ellinitta ellinitta Există posibilitatea să deschid un cabinet de psihologie individuală în cadrul/ca structură a unui ONG, dacă statutul ONG-ului permite prestarea de ... (vezi toată discuția)