avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediu crestere copil

Buna seara,pe 6 octombrie am iesit din concediu crestere copil 2 ani,acuma va intreb:mai pot depune dosar de somaj daca am terminat prenatalu de 1 luna si 2 saptamani?sau trebuia mai repede pana sa termin concediu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:27, 18 Iulie 2013
Nu este obligatoriu ca stagiul minim de cotizare pentru somaj sa fie realizat la un singur angajator. Acesta poate fi cumulat de la mai multi angajatori.
Cele 12 luni de stagiu de cotizare la somaj nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa prenatal razvi10 razvi10 Buna ziua,in luna octombrie al acestiu an termin prenatalu,pot intra in somaj?dupa cat timp trebuie depuse actele?si ce acte sunt necesare?Va multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj ileana-cosanzeana ileana-cosanzeana Buna ziua, Mamele care au stat in concediu de crestere copil de 2 ani beneficiaza de indemnizatie de somaj daca angajatorul nu le poate reincadra si are un ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc ionela2682 ionela2682 Buna ziua . contractul de munca incepe in data de 03,07,2012se va incepe suspendarea {CCC} din data 09,05.2014 pe o perioada de 2 ani .Intrebarea mea este :pot ... (vezi toată discuția)