avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate apometru defect
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

apometru defect

buna seara,stau la curte si am si eu o problema cu apometru,am observat ca rotita din interiorul acestui mecanism numai este la locul ei,sa rupt sau a sarit din orificiul ei,logic ca contorul numai inregistreaza consumul,ce ar trebui sa fac?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:25, 20 Noiembrie 2012
Aveti posibilitatea fie sa achizitionati un apometru nou,cu care sa il inlocuiti pe cel defect,fie sa il reparati pe cel existent
Este necesar ca eventualele interventii ,in special sigilarea sa fie realizate prin personal autorizat
In cazul inlocuirii apometrului ,urmeaza sa informati oficial furnizorul de apa de inlocuirea apometrului si sa depuneti documentele care atesta valabilitatea metrologica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometre fara sigil si fara verificare metrologica zolyxx zolyxx In asociatie presedintele, comitetul executiv sau AG poate sa dispuna/ sa hotareasca ca daca in apartamente apometrele au sigile rupte,desfacute sau ... (vezi toată discuția)
Problema cu apometrele Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am 2 apometre , unul se afla in curte si altul in afara curtii, amandoua pentru apa rece. Cel din curte a inregistrat din luna septembrie 2016 pana in ... (vezi toată discuția)
Apometru defect Keresztesana Keresztesana apometru este defect rotitele sunt sarite de pe ax cum se incaseaza apa as dori informatii conform legii (vezi toată discuția)