avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apometru defect
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apometru defect

apometru este defect rotitele sunt sarite de pe ax cum se incaseaza apa as dori informatii conform legii
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:49, 4 Iunie 2015
Se repara apometrul.
Pana la reparare, se aplica un consum/tarif pausal
Daca nu a fost comunicat indexul consum o perioada de timp 1-2 luni,asociatia de proprietari poate calcula consumul in sistem pausal
Pentru indepartare deficienta ,proprietarul poate hotari fie repararea apometrului fie inlocuirea acestuia
keresztesana a intrebat:
apometru este defect rotitele sunt sarite de pe ax cum se incaseaza apa as dori informatii conform legii

legalmgm a scris:
Se repara apometrul. Pana la reparare, se aplica un consum/tarif pausal.

ynocentta a scris peste o ora:
Daca nu a fost comunicat indexul consum o perioada de timp 1-2 luni,asociatia de proprietari poate calcula consumul in sistem pausal. Pentru indepartare deficienta ,proprietarul poate hotari fie repararea apometrului fie inlocuirea acestuia.

Care este "plus-valoare" personala a ultimului mesaj ?
:offtopic: pentru tema discutiei si interventie moderator

Daca ii "tundeam" mesajul facea reclamatie la admin ca o persecut si nu cred ca vreti sa stiti ce vra sa zica chestia in discutie :giggle:.
Asa, va las placerea sa constatati cum devine de nu se rezolva in veci de veci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometru aprtament blocat liliana.suciu liliana.suciu Ref.apometru baie bloca -am anuntat administratia, am chemat instalator , care l-a reparet prin curatare de mizerie si rugina, apoi am anuntat administratia ... (vezi toată discuția)
Apometru defect marian30 marian30 buna seara,stau la curte si am si eu o problema cu apometru,am observat ca rotita din interiorul acestui mecanism numai este la locul ei,sa rupt sau a sarit ... (vezi toată discuția)
inregistrare consum apa raduatodiresei raduatodiresei Cum procedez in cazul in care din 2 apometre intrun apartament doar unul inregistreaza apa ,iar celalalt are mereu acelasi index.Proprietarul desi foloseste ... (vezi toată discuția)