avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri ATESTAT TRADUCATOR
Discuție deschisă în Traduceri

ATESTAT TRADUCATOR

Stie cineva cand vor fi urmatoarele sesiuni de examene pt. traducatori la Ministerul Culturii?
Acum, dupa ce s-a anulat legea in privinta autorizarii celor care au obtinut deja atestatul mai este valabila obligativitatea retroversiunii la examen?
nu stiu exact cum sa te informez dar te rog consulta site-ul ministerului culturii sau a ministerului justitie care le poti accesa de pe www.guv.ro sau daca nu de www.edu.ro

stefan craiova
sper sa-ti fie de folos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii necesare pentru obþinerea atestatului de traducator mickey_mouse mickey_mouse imi poate spune cineva ce formalitati si unde anume pot merge ptr a face un curs de traducator oficial cu atestat pentru lb italiana???se poate face asta daca ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Procedura necesarã pentru a deveni traducãtor autorizat terecote terecote Buna ziua ! Lucrez intr-o firma cu asociati italieni , vorbesc limba italiana foarte bine . De cateva ori pe an , am nevoie de un traducator autorizat , care ... (vezi toată discuția)