avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal conducere sub influenta bauturii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal conducere sub influenta bauturii

Buna seara

Am avut un accident fara victime sau avarierea altor masini si am fost dus la spital, iar in urma prelevarii de sange mi-a iesit o alcoolemie de 2,70 (prima analiza) si 2.50 (a doua analiza). Stiu ca in acest caz se va incepe urmarirea penala si as dori sa stiu ce pot face astfel ca pedeapsa anularii permisului sa fie cat mai redusa.

va multumesc anticipat
Cam mare alcoolemia, totusi. Poate ar fi bine sa solicitati o recalculare. ;) In caz de condamnare se va dispune anularea permisului iar la un an după ramanerea definitiva a hotararii il puteti redobandi prin examen.
ma gandesc ca o reclaculare la ce valori au iesit nu va face o mare diferenta. sau credeti ca da?
Puteti incerca un calcul retroactiv ca nu mai aveti ce pierde la aceste valori,dar va conta foarte mult ce ati declarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.59 ralucagrigore ralucagrigore Buna ziua,eu am fost oprita si detectata cu alc.0.59 in aerul expirat,apoi probe biologice,care nu au venit inca,etc.intrebarea mea este:pentru aceasta val ce ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie alin111 alin111 Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 4.5 in aer expirat un raspuns va rog!! alynaa21 alynaa21 Verisorul meu in luna lui ianuarie a fost oprit de catre politistii rutieri la un control de rutina si a fost supus alcootestului,in aer expirat i-a iesit 0.45 ... (vezi toată discuția)