avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PRESCRIPTIA PEDEPSEI PT TALHARIE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PRESCRIPTIA PEDEPSEI PT TALHARIE

Pe data de 3 iunie 2003 am fost condamnat la un an inchisoare pt talharie mentionez ca la acea data eram plecat din romania si sunt inca plecat.As vre sa stiu daca beneficiez de prescriptia pedepsei daca sa prescris avand in vedere ca la 3 iunie se implinesc 6 ani de la sentinta definitiva ci ce ar trebui sa fac in aces caz.daca ma intorc in romania ce se poate intampla.Va multumesc anticipat tuturor celor care-mi vor raspunde.
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2009
claudiu81, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 19:08, 6 Februarie 2009
Cateodata nimic nu e cidat.
Probabil ca a fost o fapta chinuita, au existat si circumstante atenuante...
Daca fapta a fost incadrata la alin.1, minimul special este de 3 ani. Daca, asa cum a spus colegul nostru, au fost retinute circumstante atenuante, pedeapsa putea fi coborata sub 3 ani, dar nu mai putin de 3 luni. Deci...se poate!
Av.E.Carbunaru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia a doua pedepse portospirate portospirate O sa incerc sa fiu cat se poate de precis. In 2002 am fost condamnat definitiv la 3 ani cu inchisoare pt inselaciune. In 2004 am fost condamnat din nou, in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - inselaciune antomihaela antomihaela pe data de7/3/2007 a fost emis un mandat de arestare pentru reatele289,291(cdp) cu o condamnare de 3ani cu exzecutare.eu nu am stiut nimicde aceasta ... (vezi toată discuția)
Prescrierea pedepsei de 5 ani ilioim ilioim sant plecat din RO,inainte sa revin acasa as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa nu am surprize acolo!!! In anul 2000 am fost condamnat definitiv la 5 ani cu ... (vezi toată discuția)