avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poprire venituri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poprire venituri

Buna ziua,

pentru un angajat cu contract de munca care are si un contract de colaborare in calitate de PFA cu firma angajatoare ( si pt care emite factura), poprirea instituita de o banca trebuie aplicata si veniturilor din salarii si celor platite pt PFA ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 17:46, 21 Noiembrie 2012
Exact. Art 409 din CPC prevede ca retinerea se face din veniturile nete, ori venitul net din activitatea desfasurata pe PFA este cel pe care si-l calculeaza el si si-l declara la fisc prin declaratia 200. Nu am eu ca si beneficiat al prestarilor acestui PFA, acces la nformatia respectiva. Pot sa retin din salariul net 1/3, dar din valoarea facturii de pe PFA nu mi-e tocmai clar daca am sau nu dreptul sa retin. Destul de incurcata situatia.. Oricum multumesc tuturor pentru ajutor.
Eu n-as retine din venitul de PFA, pana nu am adresa expresa de la executor.
Repet: verificati cum este identificat debitorul in adresa de infiintare a popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Borderou achizitie eneea eneea Un PFA, înregistrat în scopuri de TVA, livrează intracomunitar, pe baza de factură lipitori, achiziţionate pe baza de borderou de achizitie. Stiu că ... (vezi toată discuția)
Incadrare activitate pfa la modalitatea de impozitare Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA. As alege modalitatea de impozitare in sistem \"norme de venit\". Exista o impartire a activitatilor (din CAEN) in ... (vezi toată discuția)
Pfa gabi_romanul gabi_romanul Ce legislatie sta la baza infiintarii unui pfa?Ce documente trebuiesc depuse pentru infiintarea unui pfa?Cum si cine poate tine contabilitatea pfa?Se poate ... (vezi toată discuția)