avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata pensiei de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata pensiei de intretinere

Buna ziua. S-a pronuntat instanta de apel in sensul ca "pensia de intretinere se va plati de catre reclamant". Pana acum am platit eu prin hotararea in instanta de fond si modalitatea a fost prin mandat postal, asa s-a stabilit de catre instanta. Ce ar tb sa fac ca sa se plateasca prin transfer bancar avand in vedere ca lucram in aceeasi institutie, prin mandat banii ajungeau dupa o saptamana. La locul de munca daca in hotarare scrie prin mandat, juridicul nu accepta prin transfer desi amandoi ne-am dat acordul pt asta. Trebuie sa fac o adresa catre tribunal?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:38, 21 Noiembrie 2012
Avand in vedere ca instanta a stabilit ca pensia se plateste prin mandat postal, angajatorul nu poate face altfel. Astfel, singura solutie ar fi modificarea hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere alexievicimihai alexievicimihai Instanta admite actiunea de divort a reclamantului iar cu privire la obligatia de intretinere a copilului minor dispune obligarea reclamantului la plata ... (vezi toată discuția)
Cuplu separat,urmează divorțul,cat este obligat să contribuie ... James and hear James and hear Cuplu separat,urmează divorțul,cat este obligat să contribuie celuilalt partener care are copii?până se stabilește pensia alimentară (vezi toată discuția)
Modalitati de plata a pensiei alimentare maveryck maveryck imi este necesar un act lla mina (ce chitante se admit in mod lgal).viramentulbancar eadmis in instanta? (vezi toată discuția)