avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Actul sexual cu un minor.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Actul sexual cu un minor.

declaratia unui inculpat intr o infractiune de act sexual cu un minor trebuie,sa fie una tip,sa respecte anumite tipare, sau poate fi una libera?imi trebuie o astfel de declaratie intr un proces simlat la facultate.multumesc.
Cel mai recent răspuns: adrianparpala12345 , utilizator 13:39, 21 Noiembrie 2012
Inafara de „tiparul” că trebuie să înceapă cu „Subsemnatul,...” nu există nici un tipar.
Multumesc frumos,am intrebat deoarece e prima data cand o sa formulez o astfel de declaratie si am vrut sa stiu daca trebuie respectate anumite conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul sexual cu un minor adrianparpala12345 adrianparpala12345 buna ziua!as vrea sa incep prin a va spune ca sunt student la facultatea de drept,si o sa urmeze sa sustin un proces simulat cu colegii mei,si as vrea sa rog ... (vezi toată discuția)
Sex cu o minora Mari20 Mari20 am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)
Latura subiectiva. elena48 elena48 s-ar putea ca infractiunii,potrivit art 198 cp. sa ii lipseasca latura subiectiva?intreb deoarece instanta a decis ca ii lipseste latura subiectva. ``numitul ... (vezi toată discuția)