avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC

Buna ziua,

Sunt in CCC din martie 2011. Inainte de a intra in concediu prenatal am fost in somaj.
Cand s-au facut reducerile salariale bugetare (cu 25%) mi s-a micsorat si mie somajul cu acest procent. Evident ca indemnizatia pentru CC mi s-a calculat cu nou suma (micsorata).
As vrea sa va intreb daca nu ar fi trebuit sa mi se recalculeze si mie indemnizatia pentru CC, acum dupa ce salariile bugetare s-au marit. Ar trebui sa depun vre-o cerere....?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:36, 21 Noiembrie 2012
Indemnizatia pentru CCC se recalculeaza din oficiu cu procentul de 85% incepand cu data de 01.10.2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marirea indemnizatiei de crestere a copilului danro2011 danro2011 Sunt mama din iulie 2011 si am optat pt concediu de 2 ani cu indemnizatia de 600 lei. Vreau sa stiu daca am si eu dreptul la marire si de cand? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil r_vosy r_vosy Buna ziua! Ma numesc Ionela, am 34 de ani si va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru 1 an de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatia de crestere a copilului marinus_tl marinus_tl buna ziua ,asi vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia,incepind cu 27.09.2012 sunt in concediu de crestere a copilului .Nu am primit inca decizia dar am ... (vezi toată discuția)