avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua

SUNT PENSIONAT MEDICAL CU GRADUL 3,SI AM DREPTUL SA MUNCESC 4 ORE PE ZI.IN TARA. IN CAZUL IN CARE IMI VOI GASI CEVA DE MUNCA IN AFARA,RESPECTIV ITALIA SI MI SE FACE CONTRACT DE MUNCA DE AICI DIN TARA PENTRU ITALIA ,SE SPECIFICA NUMARUL DE ORE IN CONTRACT? SI DACA SE TRECE 8 ORE PE ZI ACOLO,CREDETI CA IMI VA AFECTA PENSIA DIN TARA? VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 21 Noiembrie 2012
Daca vi se face c.i.m. din tara pentru Italia nu are cum sa va treaca 8 ore/zi , ci cel mult 4 ore/zi ... daca c.i.m. va fi incheiat in Italia cu 8 ore/zi credeti ca nu se descopera ?

p.s
Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule .. este o incalcare a Regulamentului acestui Forum ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului petrutabojan petrutabojan BUNA ZIUA MA NUMESC PETRUTA AM LUCRAT INTR UN SALON O PERIOADA DE TIMP SI IN ULTIMILE 3 LUNI NU AM PRIMIT SALARIU .IN AFARA DE FAPTUL CA IN LOC DE 8 ORE PE ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz 4h/20 zile sau 8h/10 zile utilizatorcosmin utilizatorcosmin BUNA ZIUA VREAU SA IMI DAU DEMISIA CU PREAVIZ 20 ZILE. AM INTELES CA ZILELE ACELEA SUNT ZILE LUCRATOARE. AM CITIT PE FORUMURI CA SE POATE SA LUCREZ 20 ZILE ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu norma de 2 ore/zi inegal ContSters113415 ContSters113415 AM INTALNIT UN CIM CARE LA DURATA MUNCII ESTE COMPLETAT \" O NORMA INTREAGA, DURATA TIMPULUI DE LUCRU 2 ORE/ZI INEGAL\" ESTE CORECT? (vezi toată discuția)