avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taraganarea executarii
Discuție deschisă în Executare silită

taraganarea executarii

intr un litigiu de munca am obtinut prin hotarare definitiva si irevocabila pronuntata de C.A. Bucuresti plata unor drepturi banesti si reintegrarea in functie.Intrucat angajatorul nu a facut nici un demers ptr executarea hotararii am apelat la un B.E.J,si la un expert contabil autorizat .
De reintegrare nu se mai pune problema fiinca am fost concediat iarasi in mod netemeinic ,iar ptr drepturile banesti angajatorul ma ameninta ca daca nu accept cat vrea el sa mi dea, o sa taraganeze executarea cu contestatie la executare ,contraexpertiza,etc....
De asemenea vrea sa renunt si la noul litigiu privind concedierea !
E posibil sa taraganeza executarea ?Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:36, 21 Noiembrie 2012
Practica demonstreaza ca exista posibilitatea ca debitorul sa desfasoare diferite tertipuri...prin care sa tergiverseze executarea silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare contract munca anulata de instanta Ana2014 Ana2014 Buna ziua, As dori si eu un raspuns la problema cu care ma confrunt. Am fost angajata la o societate pe perioada nedeterminata, iar in luna iunie 2012 mi s-a ... (vezi toată discuția)
Hc litigiu munca angajatul poate refuza reintegrarea? April12 April12 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns; exista o sentinta civila definitiva ptr un litigiu de munca in favoarea reclamantului, in care a solicitat ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare conelia anghel conelia anghel Am o sentinta civila definitiva si irevocabila printr-o decizie a Curtii de Apel, intr-un litigiu de munca. Una din dispozitii este [b]reintegrarea in functia ... (vezi toată discuția)