Fratele meu are urmatoarea problema si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu niste informatii si/sau sfaturi.Este major si are o relatie cu o minora care acum are 15 ani si au si un copilas de cateva saptamani.Ei si-au inceput relatia cand ea avea doar 13 ani,iar cand ea avea 14 ani si fratele meu 21 de ani au inceput sa intretina relatii sexuale.Mama minorei a aflat si a depus o plangere impotriva fratelui meu.Relatia lor a fost tot timpul de comun acord.Ieri a primit o comunicare prin care ii este prezentata Ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ care e in valoare de 1000 lei plus cheltuieli juridice de 100 lei.Intrebarea mea este :este posibil sa inainteze o plangere sau orice alt document pentru a nu mai plati acea amenda?
Daca nu achitati amenda bunurile va pot fi executate silit. Daca nu aveti bunuri se va pune poprire pe salariu. Daca nu aveti salariu, se va pune atunci cand veti avea sau cand veti achizitiona un bun. Faceti tot posibilul sa o achitati,