avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere datorie telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere datorie telefonie mobila

Buna seara,

va rog daca se poate sa ma lamuriti, cum e cu prescrierea datoriilor? Pentru o datorie de 49 lei, reprezentand o factura restanta la o companie de telefonie mobila, datata in septembrie 2000, dupa 12 ani poate sa apara o firma care sa ceara plata respectivei datorii cu nu stiu cate penalizari, in ideea ca respectiva firma ar fi achitat datoria si acum o recupereaza de la "rau platnic"???
Cel mai recent răspuns: iulia pinzaru , utilizator 19:19, 29 Noiembrie 2012
una dintre intrebarie este "pot actiona in judecata persoana pentru repunerea pe rol a datoriei prescrise si obligativitatea platii acesteia?" si "pot pune penalizari la suma pana in data de astazi?"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o societate de recuperari creante comandantul comandantul am si eu o problema cu acesta firma \"periculoasa\" de recuperari.in anul 2007 am facut un credit la [BANCA].am platit ratele pina prin 2008 cind am plecat din ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta aartist aartist prin inscrierea cesiunii de creanta In arhiva electronica de garantii mobiliare, debitorului ii este opozabila respectiva cesiune? Va putea el s-o ignore si ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta in scop de garantie sau grm pe incasari ? Morgan le Fay Morgan le Fay speta este urmatoarea: SC A ii da un imprumut lui SC B (nici una nu este banca); in contractul de imprumut se prevede ca, pentru a garanta restituirea ... (vezi toată discuția)