avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inselaciune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inselaciune?

Buna,
in anul 2010 detineam o masina pe care ulterior am vandut-o unei persoane pe acte,de fapt am facut schimb cu acea masina pe alta masina mai scumpa care era in leasing.in ideea ca eu sa platesc ratele la cea in leasing pe care urma sa o achizitionez.Am facut actele de vanzare cumparare pe masina mea,intr-o zi de vineri,am facut schimb de cheii,de masini si urma sa ne intalnim luni la compania de leasing pentru masina "cumparata" de mine,dupa multe "aburelii" din partea "vanzatorului" nu am mai ajuns la leasing si am continuat sa platesc ratele de leasing "vanzatorului"(fiind de buna credinta),ca dupa vreo 6 luni sa ma trezesc ca ,compania de leasing vine si imi ia masina pentru ca "vanzatorul" nu platea ratele incasate de la mine.Deci am ramas si cu masina luata de leasing neavand un contract cu societate de leasing si nici cu vanzatorul,ba mai mult si cu masina mea vanduta cu acte in regula pe care acum le detine noul proprietar.Ce pot sa fac in acest caz,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,am tot incercat sa cad la invoiala cu asa zisul "vanzator" ,adica sa-mi recuperez din bani,dar nici dupa 2 ani nu am primit niciun leu de le el,cum pot rezolva aceasta problema,legal,pentru ca ma simt inselata.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daria2012 , utilizator 09:03, 22 Noiembrie 2012
Actiune in instanta impotriva persoanei cu care ati incercat incheierea conventiei privitoare la schimbul de vehicule
Atentie sa nu decada termenul de 3 ani
Va multumesc pentru rapsuns,dar am vreo sansa?deoarece eu nu pot justifica nimic fara un act scris,din aceasta cauza am si asteptat atata timp fara sa merg in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare masina marinel84 marinel84 Buna ziua,am cumparat o masina si am toate actele masinii la mine(talon+carte de identitate a masinii) dar nu sunt eu proprietar pe cartea masini,mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Masina neplatita la leasing nicoletaaa nicoletaaa Buna seara! Am cumparat un logan de la o firma din Brasov, firma care nu si-a platit datoriile la firma de leasing de unde a fost cumparata masina. Cand am ... (vezi toată discuția)
Executare silita de banca pentru neplata ratelor ionescunicolae ionescunicolae Acum 2 ani am contractat printr-o firma autorizata ,la indicatia lor prin credit de nevoi personale,un autoturism.Dilerii ,miau garantat creditul cu ... (vezi toată discuția)