avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... primul termen in penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

primul termen in penal

in cazul in care am primit citatie cu o luna inainte de termen, si am fost la dosar unde am vazut ca s-a facut adresa catre baroul bucuresti ca la termenul din 26.11. 2012 sa fie un avocat din oficiu pt a putea sa se judece.
intrebarea mea este pot cere un termen pentru angajare avocat si daca pot,ce articol din ccp pot invoca.
cu respect, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 08:07, 22 Noiembrie 2012
Dreptul la apărare este garantat de art.6 din C.pr.pen. și art.24 din Constituția Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - amenda radar Johnny_C Johnny_C Am depus o contestatie la PV de contraventie, am primit citatie pentru FOND, pot sa vad dosarul depus de IJP inainte de data stabilita citata? Pot sa cer un ... (vezi toată discuția)
Unde solicit avocat din oficiu pentru parchet? aidu aidu Sunt persoana vatamata in dosar la Parchetul de pe langa Curtea de Apel. Cand o sa dea procurorul ordonanta, o sa fie situatia sau nu sa fac plangere ... (vezi toată discuția)
Faptuitor frauda humanic humanic buna ziua! acum 2 zile mia ajuns o citatie aks de la politia judiciara si suna cam asa numele meu cnp in calitate de faptuitor sunt invitat la politia craiova ... (vezi toată discuția)