avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complicitate furt - consecinte, pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complicitate furt - consecinte, pedeapsa

Buna ziua am si eu o ? am fost la parchet fiind audiati in legatura cu un furt din care eu si 2 prieteni de-ai mei suntem complici treaba e ca dosarul sa dus mai departe in tribunal ce sanctiune putem lua daca nu mai avem antecedente in trecut ca are doar cel care a fost autoru furtului mai are se tine cont si de asta si ca eu unu lucrez ceilalti nu in instanta sa fie o atenuare a faptei sau stiu eu ca nu imi gasesc cuvintele acum.
Cel mai recent răspuns: liliana11 , utilizator 04:22, 27 Martie 2013
complicii pot primir aceeasi pedeapsa ca si autorul faptei. in functie de circumstantele reale si cele personale (loc de munca, studii, colaborare cu politia, etc) se poate reduce pedeapsa sau chiar sa se dea suspendarea executarii acesteia.
Depinde si ce ati furat. Una sa fii furat un pix si alta este sa fii furat Casa poporului.
Si autorul si complicii primesc aceeasi pedeapsa. Numai ca in functie de cum s-a purtat fiecare, daca sunt antecedente sau nu etc. se mareste sau se micsoreaza pedeapsa.
poate cu un avocat bun mai exista o sansa teoretica sa iti dovedesti nevinovatia./ sa se diminueze pedeapsa / nu te grabi sa iti alegi avocatul / culege intai informatii si chibzuieste fara a lua o decizie sau a da neaparat bani..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am ajutat pe cineva să care ce era furat știind ... Andrei0792 Andrei0792 Bună ziua, dacă am ajutat pe cineva sa care ce era furat știind ca e furat dar după am înapoiat toate lucrurile inapoi ce pot păți. Ideea e ca am aflat ... (vezi toată discuția)
Furt calificat billa billa Buna ziua...In urma cu 5 zile am fost arestat eu impreuna cu 2 baieti pentru furt calificat,unu a dormit in masina si a fost vazut de procuror ca martor , unu ... (vezi toată discuția)
Furt calificat luizadavidd luizadavidd ma poate ajuta si pe mine cineva va rogggggggg fratele meu impreuna cu cativa prieteni au furat de la niste cabane teelvizoare combine muzicale grupuri de ... (vezi toată discuția)