avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Executare silită

ordonanta presedintiala

Daca intru-n proces avind obiect in care se cere ,,contestatie la executare,, motivind ,,ordonanta presedentiala de suspendare a executarii silite,, si la judecatorie a fost respinsa cu drept de recurs, dupa motivarea si declararea recursului , pot formula din nou ordonanta presedentiala de suspendare a executarii silite , si facind dovada cu adresa de la parchetul de pe linga tribunal ,ca s-a inceput urmarirea penala a persoanei cu care am probleme cu executarea conform art.290/c.p. se poate suspenda executarea pina la solutionarea procesului penal??? multumesc .
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 13:38, 22 Noiembrie 2012
puteti cerere suspendarea pe fond a cauzei pe art. 244 alin. 1 pct. 2, cand s-a inceput urmarirea penala pentruo infractiune care ar avea o inraurire hotaratoare asupra hotararii ce urmeaza a se da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil vs proces penal SAUNDU SAUNDU Buna ziua,doresc sa aflu daca o plingere penala in care s-a inceput urmarirea pentru inselaciune(art.244 c.p) poate suspenda un proces civil in care speta este ... (vezi toată discuția)
Contract semnat in fals al3xn01 al3xn01 Buna ziua si dupa cum am primit sfatul sa despart subiectele care le-am mai postat azi am facut asa, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Cand ... (vezi toată discuția)
suspendare executare silita badila steluta badila steluta se poate obtine suspendare la executarea silita in urma unei comunicari pe care am solicitat-o parchetului in vederea stadiului cercetarilor unui dosar ... (vezi toată discuția)