avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare la o citatie - trebuie sa ma prezint la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare la o citatie - trebuie sa ma prezint la proces?

daca depun o intampinare la un proces in care sunt chemat in calitate de garant, trebuie sa ma prezint la proces? in intampinare mi.am expus punctul de vedere si am anexat documentele care sa ateste plata unui debit restant.
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 10:27, 23 Noiembrie 2012
Procedezi cum doresti, nu esti obligata sa te prezinti la proces,acesta isi va urma cursul indiferent daca te prezinti sau nu.
insa, ar fi indicat sa te prezinti deoarece instanta va pronunta o hotatarare care va avea inrauriri si asupra ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu asociatia de proprietari bogdan_024 bogdan_024 Buna ziua, am restanta la intretinere si astazi am primit o citatie ca sunt chemat pe data de 9 Ianuarie 2013 in instanta in calitate de pârât, in proces cu ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru restanțe yellow70 yellow70 Am avut o restanță la plata întreținerii de aproximativ 2500 lei cu tot cu penalități pentru care am fost dat în judecată de către asociația de ... (vezi toată discuția)
Citatie ...ajutor!! dimitris dimitris Am primit acasa o citatie in calitate de debitor in proces cu asociatia de proprietari in calitate creditor pentru [b]Fond[/b] [b][u]-somatie de plata[/u][/b] ... (vezi toată discuția)