avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Procedura de recuperare debite si prescrierea
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Procedura de recuperare debite si prescrierea

Daca o firma de recuperare debite iti trimite scrisori fara confirmare de primire sau obositoarele telefoane inseamna ca isi fac procedura corect iar prescrierea debitului incepe de la data ultimei din cele doua metode invocate sau numai daca te da la judecatorie pt executare in decursul celor trei ani antunci incep iarasi cei trei ani.
Am un debit din 2003 de la un telefon si au inceput din nou cu telefoane , iar .mai demult primeam scrisori si imi afisau sa ii contactez.Ma tot suna sa ma intalnesc cu un reprezentant si sa semnez contract de reesalonare a platilor ,eu nici nu vreau sa aud de asa ceva.
Care este procedura corecta
Cel mai recent răspuns: prodyoana , utilizator 00:02, 23 Noiembrie 2012
Termenul general de prescriere nu are legatura cu scrisori fara confirmare sau obositoarele telefoane
Verificati de cand primiti scrisorile ...pentru exista posibilitatea ca staruinta creditorului prin emiterea de somatii sa aibe drept efect respectarea procedurii legale,respectiv prin emiterea somatiilor ,nu a intervenit termenul de prescriptie al datoriei
In mod normal trebuie achitati banii.
Daca apreciati ca va hartuie aveti deptul sa ii dati in judecata.
Ultima scrisoare primita 22 martie 2006 , in rest telefoane si sms-uri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neplatita telefonie- consecinte rotaruac rotaruac Buna ziua, e de la sine inteles ce problema am.. Acum cativa ani am facut un abonament la Orange Romania pe care l-am platit pana cand am simtit ca am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu stingerea unui debit restant lore23 lore23 Buna...!am mai postat legat de acest subiect,dar raspunsul nu m-a ajutat.Am sa va spun ce s-a mai intamplat si va rog sa ma indrumati.Acum aprox 3 ani mi-am ... (vezi toată discuția)
Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)