In anul 2007 am lucrat la o firma am inceput in aprilie siam terminat pe 17 martie 2008, am luat statul de plata de la firma totul era ok...cand am scos fisa fiscala de la casa de pensii am observat ca acestea nu corespund, is declarat din mai, pe luna iulie este 0 in conditiile in care pe statul de plata figurez cu 741 lei, in o alta luna apar cu 2 lei mai putin in fisa fiscala, si in martie din nou nu sunt declarati ce 255 lei....Se poate plati retroactiv?adica eu ma pot duce la casa de pensii sa rezolv problema?este greseala cui?a firmei ca nu o declarat sau a celor de la casa de pensii?
Va multumesc!
Se poate remedia , numai cu ajutorul acelui angajator . ... care trebuie sa rectifice declartiile depuse la vremea respectiva la Casa de pensii .. in caz contrar, trebuie promovata o actiune in instanta impotriva acestuia.
Ajutati-ma va rog
anca_21
in 1990 am cumparat o casa la tara pe care am intabulat-o.Pe acea vreme nu era nevoie de schita de la topograf.Acum am vrut sa o demolam a venit un topograf ... (vezi toată discuția)