Buna ziua, avem o salariata cu functia de Director de Vanzari, al carei post il vom restructura conform art 65 alin 1 din Codul Muncii. Conform Codului Muncii preavizul nu poate fi mai mic de 20 de zile lucratoare, iar in contractul individual de munca avem prevederea ca preavizul este de 20 de zile lucratoare pentru functii de executie si 45 de zile pentru functii de conducere. Pentru ca societatea nu isi permite preavizul pentru functia de conducere, dorim sa ii acordam previzul de 20 de zile in conformitate cu Codul Muncii. Putem sa ii acordam acest preaviz chiar daca in contractul de munca este trecut 45 de zile? Putem renunta la acel termen de 45 de zile? Sau ce alta modalitate putem aplica in acest caz? Multumim
Nu se poate acoirda un preaviz de 20 de zile lucratoare, atat timp cat in c.i.m. este stipulat in contract un preaviz de 45 de zile lucratoare ... printr-un act aditional la c.i.m. se poate modifica perioada de preaviz in sensul dorit de dvs ....
Demisie cu preaviz
tavita
Am dorit sa imi dau demisia cu preaviz ( 20 zile calendaristice, cat era trecut in C.I.M., ca si termen), dar compania mi-a solicitat demisia cu termenul ... (vezi toată discuția)