La firma unde lucrez ni se cere pe motiv ca bugetul alocat nu mai face fata sa semnam cand va veni momentul o demisie ca sa ne bage in alt departament.
Ce ma sfatuiti sau cum merg treburile? Nu se poate semna demisia cand am semnat ceva la departamentul respectiv? Imi e teama sa nu cumva sa ma puna sa semnez demisia si sa ma trimita pe strazi
Deci in mod normal daca este cum mi se spune ar trebui mai intai sa semnez sau sa mi se prezinte un nou contract pana sa semnez demisia de la vechiu loc?
Daca totusi este vorba de un contract nou, atunci ordinea de semnare ar trebui sa fie
1. noul contract de munca
2. demisia sau cererea de incetare a vechiului contract la zi.
Nu invers!
Chiar si odata semnat un nou contract, daca noul contract are inclusa perioada de proba, puteti fi data afara in timpul perioadei de proba, fara motivare si fara preaviz.
Atentie si la durata noului contract.
NIci nu este nevoie de astfel de operatiuni .. totul se poate rezolva prin incheierea unui act aditional la c.i.m. privind schimbarea locului de munca ... alt departament nu inseamna alt angajator ...:)
Incetare contract
AndreeaNec
Buna ziua!
Din anul 2013 lucrez la o firma privata.
In toti acesti ani, contractul individual de munca a fost reinnoit fara stirea mea si fara a semna ceva ... (vezi toată discuția)
Ajutor -insolventa
pa03
Firma e in stare de insolventa ,a primit instiintarea acum 6 luni.Deja 1 angajat a fost dat in somaj,altul urmeaza sa fie dat.Directorul firmei va deschide o ... (vezi toată discuția)