Am un apartament dat in chirie in 2008-pe perioada de un an. Am prelungit contractul pe inca un an.A fost un contract de mana doar. Nu a implicat autoritati. Deci e expirat de aproape 2 ani. A fost OK pana acum, desi a continuat sa stea fara contract-ne-am inteles omeneste-, acum descopar ca are datorii de 27 milioane vechi la intretinere si inca 5 milioane la gaz (acesta fiind si taiat ).
Nu da semne ca ar dori sa-si achite ceva din datorii si as dori s-o evacuez,altfel sumele pot creste.E vina mea ca n-am controlat-o,am mers pe incredere
Cum as putea face acest lucru cat mai repede ? Are si mobila inauntru ,adusa de ea , dar exista si mobila de la noi acolo. Mai nou nici nu raspunde la telefon.
In calitate de proprietar purtati exclusiv responsabilitatea achitari in termen a obligatiilor curente,in caz de nerespectare putand suporta consecintele legal prevazute
Sunteti in culpa ca detineti chirias fara incheiere de forme legale,situatie care va ingreuneaza eventuala actiune in instanta
Initial solutipnati restantele la nivelul asociatiei de proprietari si ulterior analizati varianta favorabila dvs in raport cu acoperirea debitului
Neplata apei
Roby86
Locuim intr-un imobil (fost nationalizat) cu 4 apartamente dintre care 3 suntem proprietari iar al 4-lea fiind ocupat de o familie numeroasa fara nici un fel ... (vezi toată discuția)