avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata intretinere sediu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata intretinere sediu

Seara buna.
O intrebare scurta.
Am sediul intr-un apartament. Nu intr-o camera in apartament ci in tot apartamentul conform contractului de comodat.
Vreau sa stiu daca pentru a imi deduce cheltuielile cu intretinerea trebuie sa cer ceva detaliat de la administratoru blocului sau este suficienta acea chitanta cand platesc intretinerea.

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: g3g3 , utilizator 17:28, 26 Noiembrie 2012
Conform contractului de comodat va este suficienta chitanta.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli aferente sediu pfa Didina Benga Didina Benga Eu si sotul meu locuim intr-un apartament de doua camere. Fiul nostru este PFA cu sediul social la domiciliul nostru, prin contract de comodat. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Buna seara locuiesc intr-un bloc construit acum 50 ani , cineva ... creata3112 creata3112 Buna seara Locuiesc intr-un bloc construit acum 50 ani , cineva si a infintat firma in 2011 intr un apartament. Din decembrie 2020 a sunat la firma de ... (vezi toată discuția)
Platile utilitatilor la un contract de comodat bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Avand sediul social intr-un apartament cu 2 camere prin contract de comodat. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)