avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procurile notariale sunt inregistrate in registrul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procurile notariale sunt inregistrate in registrul unic al notarilor sau doar cele revocate?

Daca tatal meu face o cerere catre Camera Notarilor pentru a i se oferi informatii daca exista sau nu o procura data de el unei nepoate de-a lui,avand in vedere ca tata afirma ca n-a dat asa ceva nepoatei insa nepoata pretinde ba ca are ,ba ca n-are procura,are sanse sa afle?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:56, 2 Februarie 2009
Daca nu stiti nr de autentificare e greu.
Va sugerez sa revoce orice procura a dat respectivei persoane.Chiar daca nu stiti nr de autentificare.
Eu asa am facut dar e posibil sa nu vrea notarul sa procedeze asa.
Avetin dreptul de a se proceda asa.Depinde cum il exercitati.
Succes.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

N-am gasit notar care sa accepte revocarea unei procuri fara nr .autentificare mariapopescu mariapopescu Niciun notar n-a acceptat ca tatal meu sa dea declaratie de revocare a procurii data nepoatei lui pentru terenul in indiviziune ,deoarece nu are nr de ... (vezi toată discuția)
Revocare procura. mariapopescu mariapopescu Cum revoca tatal meu o procura data mai demult unei rude pentru a vinde un teren pe care il are in comun cu ea pe un titlu de proprietate dupa mama lui ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca exista vreo procura? mariapopescu mariapopescu Am banuiala ca o nepoata de-a tatalui meu,l-a convins sa semneze o procura prin care o imputerniceste sa vanda un teren .Acest teren este al ambilor,titlul de ... (vezi toată discuția)