avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Am lucrat din 04.07.2011- 07.06 2012 la o firma.
La lichidare se calculeaza concediul pe toata perioada lucrata sau doar pe 2012 ?
Mentionez ca am luat concediu in 2011 si la lichidare mi-a platit mai putin cu o zi spunandu-mi-se ca aveam datorie o zi din 2011.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 25 Noiembrie 2012
pe anul 2012
Se compenseaza in bani CO neefectuat aferemt perioadei lucrate ... adica, se calculeaza zile de CO eferente perioadei lucrate si apoi se scad zile de CO efectuate ... diferenta se compenseaza in bani.

Nu are cum sa se calculeze pe tota anul 2012, daca s-a lucrat pana in iunie 2012 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa solicit plata zilelor de concediu de odihna suplimentare ca si persoana cu dizabilitati? Melinda_Sz Melinda_Sz Maine urmeaza sa fac lichiderea la locul de munca si abia acum am aflat ca aveam dreptul la minim 3 zile de concediu de odihna suplimentar ca si persoana cu ... (vezi toată discuția)
Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Rugaminte zile de concediu k.p k.p Buna ziua, Am si eu nevoie de o informatie pentru situatia mea. In anul 2012 eram salariata la o companie de vreo 8 ani (irelevant) si la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)