avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Black Friday: [magazin online], tepari ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Black Friday: [magazin online], tepari ?

Buna ziua,

Ieri am cumparat de la magazinul [editat] 5 buc. de memorii portabile, am facut plata cu cardul totul a fost ok.

Azi am primit un e-mail de la ag. de vanzari care spune cam asa:

"Buna ziua,

Comanda poate fi onorata pentru 2 bucati
Va rugam sa ne comunicati daca sunteti de acord cu procesarea comenzii.

Cu stima"

Ei adica [editat] nu aveau un regulament cu privire la aceasta politica, apoi dupa cateva minute vad ca apare in subsolul website-ului un link spre "un anume" regulament intocmit de ei, vreau sa precizez ca ei au adaugat regulamentul dupa ce am plasat eu comanda.

Ce este de facut?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: daniel12345 , utilizator 15:13, 25 Noiembrie 2012
Puteti face o reclamatie la Autoritatea pentru Protectia Consumatorului. Ar fi fost bine daca aveati un Print Screen dupa regulament, la data cand ati facut comanda, dar nu aveati de unde sa stiti ca se va intampla. Oricum, dovada ca ei nu pot onora intreaga comanda, este continuta in mailul primit de dvs.
Va multumesc pentru raspuns, o sa incerc sa formulez o plangere catre ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile magazinelor online de a onora comenzile TudorS24 TudorS24 Buna seara, In urma cu cateva ore am plasat o comanda pe site-ul unui retailer de IT. Pretul care l-am platit este foarte mic ceea ce ma face sa cred ca ori ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda online slro slro Am comandat in data de 06.11.2011 de pe un magazin online 3 laptop-uri. Motivul pentru care am comandat este unul simplu, am comandat la un pret, iar ei spre ... (vezi toată discuția)
Comandã online lyvyuvt lyvyuvt Bună ziua, În data de 17.01.2014, am făcut o comandă de pe site-ul www.cel.ro la produsul \\\\"DVD+R 4.7GB 120Min 16x Verbatim 100 buc set\\\\". ... (vezi toată discuția)