avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CITATIE DE LA POLITIE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

CITATIE DE LA POLITIE

BUNA ZIUA.
IN CURSUL ZILEI DE IERI AM PRIIT O CITATIE DE LA ORGANUL DE POLITIE SA MA PRIZINT LUNI LA ORA 12:00.EU AM FOST CITAT IN CALITATE DE MARTOR DAR NU E SPECIFICAT CE FEL DE MARTOR SI PENTRU CE CAUZA AM FOST CITAT.
AS DORI SA STIU DACA E CORECT COMPLECTATA CITATIE DE DANSI FARA SA SPECIFICE CAUZA CITATIEI CI FELUL DE MARTOR DIN CATE STIU SUNT 2 CATEGORI DE MARTOR.

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 10:02, 25 Noiembrie 2012
Aveti un caz relativ "fericit". Sunt situatii in care nu specifica deloc care este calitatea in care sunteti citat ....
Normal ar fi fost sa se mentioneze calitatea dvs. ( de ex. martor), in legatura cu ( cauza privind pe ....., cercetat pentru....).
In situatia de fata, daca nu va prezentati puteti fi sanctionat contraventional conform legii 61/1991, emitandu-se pe numele dvs. o noua citatie.
Procurorul de caz poate astfel, sa emita pe numele dvs. mandat de aducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ContSters193759 ContSters193759 Buna seara, Azi cand am venit de la serviciu am gasit la usa apartamentului o citatie care imi era adresata si prin care sunt chemat pentru audieri la ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere ?! francisca_maria francisca_maria Buna ziua, intr-o seara pe la ora 21 suna la usa parintilor mei un politist foarte nervos si suparat ca \"vin pe timpul meu si cu masina mea si sunt ... (vezi toată discuția)
Citat in calitate de martor n_laci2002 n_laci2002 Azi am primit o citatie, prin care sunt chemat ca si martor. Nu vreau sa dau nume, si voi scrie fraza putin mai ciudat, sper sa se inteleaga. Numele meu, ... (vezi toată discuția)