avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dupa recurs, ce cale de atac ar mai fi in ordine ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dupa recurs, ce cale de atac ar mai fi in ordine erarhica?

Se pare ca am castigat si recursul in dosar civil, dar din certificatul de solutie rezulta ca se respecta in mare parte dispozitiile din apel, si fond (apelul mi-a fost respins mie, in recurs, i l-a respins partii advese, ) in aceasta situatie sunt nedumerita, un apel respins de ambele parti, mai concret, partii adverse i s-a respins apelul si recursul, mie mi-a fost admis recursul dar cu obligarea platii sultei dispuse in apel si fond.Ma gandesc la o cale de atac, exista o contrarietate. Doresc sa stiu ce cale de atac as avea, daca se mai platesc taxe de timbru, unde trebuie sa depun cererea si in ce termen. Multumesc pentru un eventual raspuns.:((
Recursul este ultima cale de atac.

Mai exista posibilitatea unei revizuiri sau o contestatie in anulare.

Dar, codul de procedura civila stabileste foarte clar care sunt limitele/conditiile admisibilitatii unor astfel de actiuni extraordinare.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs-revizuire ionut c ionut c Buna Ziua! As dori sa aflu daca mai exista si alta cale de atac dupa judecarea revizuirii ! La momentul actual,detin o hotarare definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)
Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)
Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)